Reiki

Reiki

   

Reiki

Welkom op de site van Reiki Praktijk Thima

 
 
 
Agenda

Velen hebben net als u deze site bezocht, na op zoek te zijn geweest naar een Reiki behandelaar of een Reiki cursus. Reiki Praktijk Thima is een vertrouwd adres, voor zowel een behandeling als voor een cursus. Wij geven er de voorkeur aan om te werken met  het Jikiden Reiki systeem.
Jikiden Reiki behandelaars en leraren zijn officieel geregistreerd en gecertificeerd in Japan bij het Jikiden Reiki Kenkyukai (instituut). Als Jikiden Reiki Praktijk ben je gehouden aan strikte regels voor zowel behandelingen als in het geven van een Reiki cursus, dit geeft een garantie voor kwaliteit en kennis.
Inmiddels heb ik meerdere jaren ervaring met Reiki. Na mijn inwijding in de eerste Reiki graad ben ik begonnen met behandelen, in een zeer korte tijd ben ik enorm gegroeid waardoor ik na 1 jaar in de 2e graad ben ingewijd. Inmiddels ben ik ruim 10 jaar Reiki Master in de westerse Reiki methode.

De mens blijft echter zoeken naar de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. ook ik heb deze zoektocht gemaakt en bij verschillende Reiki systemen mijn licht op gestoken. Ik heb mij afgevraagd waar ik mij het beste thuis voelde. Uiteindelijk na een lange weg voel ik me thuis bij Jikiden Reiki. Voor meer informatie hierover verwijs ik je naar de pagina over Jikiden Reiki.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Reiki dan nodig ik u uit verder te bladeren in de site, natuurlijk bent u ook welkom voor een vrijblijvend gesprek.


 
(c) 2013 Thimareiki | Reiki Praktijk Thima | Sperwerhof 2 | 3862 LV  NIJKERK | 06 - 546 656 40

 
Ik ben lid van onderstaande verenigingen 

     23876 bezoekers (37019 hits) sinds 17-4-2013